bdsm

8.Myte: Alder-lek er Relatert Til Eller Kan Føre Til Pedofili​

8. Myte: Alder-lek er Relatert Til Eller Kan Føre Til Pedofili

Dette er en viktig myte, og tragisk nok, en som ikke diskuteres nok. Derfor vil jeg gjøre meg 100% klar på at alder-lek har ingenting med pedofili å gjøre. Alder-lek handler om et rollespill der en voksen person spiller en yngre person eller et barn – eller samhandler med en annen voksen som gjør det. For å gjøre det enda enklere: det er en voksen person som later som han/hun er yngre!

For noen kan det være å leke med dukker, mens andre kan det handle om å gjenoppleve hendelser fra skoleårene, men det blir alltid gjort med en klar forståelse at det er en voksen oppførsel.

Som alt annet her i verden, er det mulighet for misbruk og emosjonell skade her også, men ansvarlige voksne mennesker som driver med alder-lek forstår hva det handler om, og hva som ikke skal inkluderes, og (som alltid), gjør det på en trygg og mentalt oppegående måte med samtykke.