bdsm-sex

4. Myte: De Som Praktiserer BDSM Er Emosjonelt Skadet Eller Har Blitt Misbrukt

Ja, det finnes mennesker i BDSM samfunnet som uheldigvis har opplevd emosjonelt eller fysisk skade, men det er tilfelle i nesten alle samfunn som finnes.

 

Det finnes til og med mennesker som bruker BDSM som en form for terapi, selv om det ikke bør gjøres uten å konsultere en profesjonell terapeut som har forståelse for BDSM først. Hvis du leter etter en slik terapeut kan jeg rekommandere www.sexolog.no, en høyt respektert  sex-informasjon kilde (som også opererer utenfor Bay området).

 

Men det er faktisk en myte at den eneste måten mennesker blir involvert i kink-sex er gjennom mishandling. Forskere prøver fortsatt å forstå hvorfor enkelte mennesker foretrekker mer kink enn andre, akkurat som de har prøvd å forstå grunnlaget til seksuell orientering og kjønn, men til dags dato finnes det ingen sammenheng mellom mishandling og BDSM.

 

LES OGSÅ: Handler voksen bleie fetisjen om barn?