bdsm

10.Myte: BDSM Er Emosjonelt og Fysisk Farlig

10. Myte: BDSM Er Emosjonelt og Fysisk Farlig

Jeg kommer ikke til å pynte på sannheten: ja, BDSM kan være farlig. Men det er også farlig å kjøre bil, lage mat, og så og si alt annet her i verden.

Det er derfor du må lære så mye som mulig om kink før du prøver det: du kan lese mye om det, men det beste er å finne ditt lokale kink samfunn, eller gå til BDSM arrangementer og få førstehånds lærdom.

Når det kommer til å finne arrangementer eller kurs, kan internett være veldig hjelpsomt. BDSM samfunnet jobber veldig hardt for å ønske nybegynnere velkommen og vise dem hvordan ting fungerer.

Det spiller ingen rolle om du aldri har prøvd noe kinky hele livet ditt og kun er nysgjerrig. Så lenge du har et åpent sinn, behandler andre med respekt og aksepterer at du kommer til å gjøre feil (alle gjør det) så vil du snart innse at du kommer til å begi deg ut på et eventyr som kan forandre livet ditt. Eller så kan du også lære nye fantastiske ting du kan ta med deg på soverommet. Uansett så er det en vinn-vinn situasjon.

Oppsummering om BDSM

Hvis jeg skulle fortelle deg en siste ting så ville det vært hvor viktig det er å lære så mye som mulig om kink, å informere deg selv om hva det er og å stille spørsmål på de tingene du lurer på hvis det er noe du ikke helt forstår.

Og kanskje enda viktigere, å ignorere ryktene og synspunktene til andre som (for å være ærlig) ikke vet hva de prater om, og istede lytte til de som har personlig erfaring om BDSM verden.

Det er mange myter om BDSM, men det vi vet helt sikkert er at det kan være en utrolig opplevelse – og erotisk vakkert – for de som prøver.