mann-slave

6. Myte: De Som Underkaster Seg Har Dårlig Selvtillit og De Som Dominerer Liker å Skade og Kontrollere Mennesker

6. Myte: De Som Underkaster Seg Har Dårlig Selvtillit og De Som Dominerer Liker å Skade og Kontrollere Mennesker

Jeg er egentlig ganske lei av å høre denne myten. Deler av dette er også en gammel myte om at mennesker med makt liker å underkaste seg når de leker.

Igjen så må vi snakke om samtykke: bare fordi noen liker å bli dominert eller dominere andre, betyr sjeldent at de samtykker i dette utenfor BDSM miljøet. Faktisk så er det flaut for en del mennesker å behandle en som liker å bli dominert på denne måten uten å først ha spurt om klar tillatelse om å gjøre det.

Det dukker ikke ofte opp i media, men mange mennesker som liker å dominere er veldig omtenksomme og snille. De setter pris på tilliten som blir gitt dem av den andre parten og ser på seg selv mer som en lærer og mentor enn en bølle.

LES OGSÅ : 7. Myte: Svart Skinn er en Påkrevd Uniform Innen BDSM