voksne bleie fetisj

Handler voksen bleie fetisjen om barn?

Når folk hører om bleier, pleier tankene umiddelbart å hoppe til barn. For de som har en bleie fetisj, har ikke de to tingene noe til felles. I en bleie fetisj, er det selve bleien som er et fetisj objekt – ikke tanken på barn iført bleier. Akkurat som at noen mennesker liker å leke med håndjern, fjær, eller paddles, er bleier i seg selv et fetisj objekt. Mens noen som bruker bleier nyter å gå med bleier bare for følelsen av selve bleien på seg selv, er det andre som bruker bleier (som et halsbånd) for å komme inn i riktig tankesett for alderslek. Ingen av disse aktivitetene har noe å gjøre med barn. Husk, kink handler om fantasi, ikke virkelighet.

Tenk på en bleie fetisj som kattunge- eller valpe lek. Folk som elsker å ta på seg den uskyldige personligheten til et kjæledyr og nyte den mentale friheten det innebærer, handler ikke dette om bestialitet eller seksuell interesse for dyr. De ønsker bare å nyte rollespill og friheten av å ikke ha bekymringer.

Hva trenger jeg for å sette bleie på meg selv eller noen andre?

Å sette bleie på deg selv (eller noen andre) er faktisk ganske lett. Hvis alt du ønsker bare er det grunnleggende, trenger du egentlig bare baby pulver og en bleie. De som bruker bleie ofte bør også ha emballasje tape og bleie utslett krem liggende tilgjengelig.

 

LES OGSÅ: Spanking Utstyr: Kilere