spanking

Den Ultimate Guiden til Impact Leker og Spanking utstyr

«Kjære, du har fortjent litt spanking i kveld. Du har vært veldig slem.»

 

Får ord som dette kroppen din til å skjelve av opphisselse? Du trenger ikke bekymre deg – du er ikke alene! Mange par tar del i samtykkende og erotisk spanking; og mange andre er interessert i å gi det et forsøk. Erotiske spankings kalles «impact play» i BDSM verden, og de blir ansett som en hjørnestein i kink aktivitet.

 

Mens enhver persons hånd kan fungere som det perfekte spanking utstyret, har noen kreative mennesker gitt oss en verden av leker å eksperimentere med. Magien med impact leker er at hver av dem kan gi en unik følelse – og de ser ganske tøffe ut i hånden! Hvert impact leketøy krever også sin egen kompetanse for å brukes riktig. Hver av dem gir en helt annen opplevelse for mottakeren også.

 

Spank Sikkert

 

Før vi tar et innblikk i alle de morsomme lekene du kan bruke til å klaske partneren din til ditt (og deres) hjertes glede, må vi snakke om sikkerhet. Tross alt så innebærer det en risiko å slå noen. Derfor må dere ikke glemme å bli enige om et sikkerhetsord før dere leker (som med de fleste BDSM aktiviteter). Du bør også teste ut nytt spanke-utstyr på deg selv før du bruker dem på partneren din, og begynne lett for å gi partneren din tid til å tilpasseLes også seg og finne ut hva de klarer å håndtere.

 

LES OGSÅ: Utstyr: Spanking Paddle