våksen bleie fetish

Hjelp! Jeg Har Lyst Til å Prøve Voksen-Bleier!

Åh, det vakre mangfoldet av seksuelle interesser! De siste årene har populariteten til alderslek steget. Fra de vanlige kjælenavnene som ( «Daddy»), til «babygirl» i populære rap sanger, og smokker og smekker med babylogo i goter-butikker, er det klart at alderslek kommer ut fra det mørke hjørnet det har gjemt seg i .

Kjent som AB/DL (Voksen Baby / Bleie Elsker), er alderslek og bleie fetisjer måte noen mennesker velger å uttrykke sin seksualitet på. Til tross for sin popularitet, er ABDL fortsatt en kink som ofte blir misforstått og som sjeldent blir snakket om, selv i mange BDSM sirkler. I tillegg er det mange misforståelser rundt det at ikke alle voksne som bruker bleier liker alderslek, og ikke alle alderslekere ønsker å bruke bleier.

Som mange kinks der ute, pleier dette å vise seg forskjellig hos ulike mennesker – noe som er grunnen til at begrepet «ABDL» ble utviklet. AB (Adult Baby) refererer til dem som elsker alderslek-delen ved denne kinken. For dem er det å gå med bleier bare en del av personligheten som lar dem nyte friheten av å være ung igjen. DL (Diaper Lover) refererer til de der ute som liker å gå med bleier på grunn av bleiene. Disse menneskene kan være helt vanlige voksne på vei til jobb – men som går med bleier mens de jobber.

 

LES OGSÅ: Finn Din Femdomme Personlighet