våksne-bleie-fetisj

Hvorfor finner noen mennesker det seksuelt å gå med bleier?

Akkurat som en rekke seksuelle interesser og kinker, kan det å spørre noen hvorfor de liker en bestemt fetisj, trolig føre til en rekke forskjellige svar. Noen har vokst opp med å nyte følelsen av bleier så lenge de kan huske. Andre har møtt en partner tidlig i livet som delte sin glede av å gå med bleier – og de har blitt smittet av denne gleden. Andre har bare lest om det på nettet og fant ut at det kan være verdt et forsøk – og har i ettertid funnet ut at de elsket følelsen.

Hvis du eller partneren din liker dette, er det verdt å tenke på ditt eget eventyr eller be partneren din om å forklare sitt eventyr for deg. Å finne ut hvorfor du eller partneren din nyter det kan gjøre det lettere for dere å utforske denne kinken sammen.

 

Er det ikke-seksuelle bruksområder for voksen bleier?

Mange voksne føler en viss mengde angst når det kommer til bruk av toalettet. Noen mennesker har en sjenert blære som gjør det frustrert for dem å bruke offentlige toalett, eller er bekymret for rensligheten av offentlige toaletter. Andre mennesker har en overaktiv blære og føler seg konstant bekymret for hvor de kan finne et toalett. Alle disse bekymringene kan enkelt løses – uten at noen andre trenger å vite det – med en voksen bleie.

I kink, kan voksen bleier brukes til helt andre praktiske formål – å sikre at noen har en måte å avlaste seg på uten å avbryte en scene. Lange økter med bondage eller vakuum seng bondage spesielt, kan inkludere bleie bruk.

Det finnes også en liten del av befolkningen som er medisinsk inkontinente. Situasjonen deres har tvunget dem til å bruke bleier på heltid, men i stedet for å være bekymret rundt dette, har de funnet en morsom måte å gjøre dette en del av deres seksuelle liv.

LES OGSÅ : Å Snakke Skittent: Ting Du Kan Si Hvis Partneren Din Liker Ydmykelse-lek