BDSM

Å Snakke Skittent: Ting Du Kan Si Hvis Partneren Din Liker Ydmykelse-lek

Vi vet alle at det ligger makt i ord: de rette ordene kan gi en følelse av trygghet, men når de er nedverdigende eller fornærmende, kan de gi dype psykologiske sår, selv under lek.

Ord kan også være veldig oppmuntrende. Med ydmykelse-lek er det imidlertid forskjellen mellom deilig og moro lek og en som kan potensielt ødelegge hele opplegget – og kanskje til og med et helt forhold. Så hva kan du si under ydmykelse-lek? Og hva skal du unngå? Her er noen tips om hvordan du kan gjøre det beste mulig ut av situasjonen.

Hva Er Ydmykelse-lek?

Ydmykelse-lek er en form for BDSM som bruker ord – ofte på en nedverdigende måte – for å opphisse de involverte, enten ved å si ordene eller høre dem. Siden man ofte bruker et veldig kraftig vokabular, kan du se på det som et seksuelt ordspill på steroider.
Heldigvis finnes det noen ganske velprøvde teknikker du kan bruke, ikke bare for å gjøre ydmykelse-leken mer effektiv, men også for å unngå negative opplevelser.

Alt Handler Om Kommunikasjon

Til å begynne med må man alltid respektere alvoret med ydmykelse-lek Du bør aldri gjør det tilfeldig eller uten å ha planlagt det på forhånd, alt som trengs for at ting kan gå galt er feil ord sagt på feil måte. Derfor bør du aldri kalle partneren din for, «tøs», «hore», «bad boy / girl,» «søppel», eller lignende ut av det blå.
Før du gjør noe som helst, må dere har tydelig og nøyaktig kommunikasjon: både personen som snakker og person som lytter. Siden du ikke ønsker noen form for avbrytelse eller feilkommunikasjon, anbefales det å gjøre dette før dere begynner (og helst utenfor) scenen. Dette betyr at dere ikke setter dere sammen som dominerende og underkastet, men som likeverdige deltakere i forholdet. På denne måten vil den som underkaster seg kunne snakke fritt uten frykt for å være respektløse mot den dominerende; På den andre siden, vil den dominerende vite at den underkastede ikke bare sier hva den dominerende ønsker å høre.

Siden ydmykelse-lek har potensialet til å være følelsesmessig skadelig, må dere ikke engasjere dere i det hvis det er noen form for tvil eller at en føler seg utilpasset på noen måter.

LES OGSÅ: 9. Myte: Det er Veldig Liten Minoritetsgruppe Som Driver Med BDSM