spanking-bdsm

Utstyr: Spanking Paddle

 
 
 

Utstyr: Spanking Paddle

Hva det er ?

En av de enkleste utstyrene å få tak i og bruke, er en paddle noe du mest sannsynlig har sett gang på gang. En spanking paddle gir flat kontakt med huden. Denne er veldig lett å holde og er tilgjengelig i flere typer design og materialer (for ulike opplevelser). De er flotte for nybegynnere, så paddles har en tendens til å være det de fleste starter med dere når de begynner med spanking.

Hvordan det føles ?

Som floggers og andre typer spanke-utstyr, varierer paddles mye i intensitet avhengig av materialet og konstruksjon. Stive paddles vil som oftest gjøre mindre vondt enn mange fleksible paddles. Paddles laget av faux-pels vil nesten føles som en massasje, mens en paddle som er laget av silikon, tre eller hardt skinn vil gi en intens stikkende følelse. En stor paddle vil sannsynligvis føles mindre vondt enn en paddle som bare slår på et konsentrert område. Eksperimenter med ulike typer paddles materialer og design for å finne de som passer deres interesser. Enten du er ute etter smerte eller bare vil ha en behagelig masserende følelse, kan du finne en paddle som passer dine behov!

paddle

Hvordan bruke det ?

Paddles er uten tvil den enkleste av de fleste lekene. Den er enkel å bruke – bare slå din samtykkende partner med den flate siden av din paddle! Bare sørg for å holde deg til rumpe og lår området for å holde ting fint og trygt.

 

Hvordan ta ting videre ?

Hvis du ønsker å intensivere din erfaring med spanking paddle, prøve en paddle med forskjellig materiale på hver side (for eksempel pels på den ene side og lær på den andre) – bare snu leketøyet rundt for å skifte følelse med en gang. Jeg anbefaler også at du bytter mellom å spanke med hånden og med leketøyet. Du vil bli mindre sliten i hånden, og du vil fortsatt føle at hud-mot-hud kontakt!

 

LES OGSÅ: Hvorfor finner noen mennesker det seksuelt å gå med bleier?