spanking

Spanking Utstyr: Flogger

Spanking Utstyr: Flogger

Hva det er ?

Leter du etter noe litt mer hardcore enn paddles, kan du prøve Floggers. Etter at nybegynnere har prøvd ut paddles, er det mange som har lyst til å teste ut det unike designet til Flogger. Floggers består av flere strimler av forskjellige materialet festet til et håndtak. Når man svinger Floggeren, vil tuppene av disse strimlene treffe partneren. Det kan kanskje være vanskeligere enn å bruke en paddle, men å lære det grunnleggende med en Flogger vil ikke ta mer enn 15 minutter med praksis.

Hvordan det føles ?

Floggers kan føles som den beste massasjen du noensinne har mottatt – eller den verste spankingen du kan forestille deg. Alt avhenger av hva Floggeren er laget av og hvordan den brukes. Tyngre (vekt) Floggers vil mest sannsynlig gi en masserende følelse, mens de som er lettere vil mest sannsynlig være litt mer smertefull. Myke materialer som semsket skinn eller imitert pels vil gi en mildere følelse, mens hardere materialer som hardt lær eller gummi vil gi et skarpere slag med mye mer smerte.

spanking wips

Hvordan bruke det ?

Floggers kan kreve litt praksis før man lærer å bruke det riktig. Dessverre er det også litt vanskelig å forklare hvordan man skal bruke en Flogger riktig uten en demonstrasjon. Se om du kan finne et kurs på hvordan du bruker dette på en lokal sex-butikk; det finnes også en rekke lærerike videoer på YouTube. Det grunnleggende omfatter imidlertid anvendelse av forskjellige bevegelser av håndleddet for at tuppene til Floggerens strimler skal treffe riktig punkt på mottakerens kropp. Dette kan inkludere rullende bevegelse av håndleddet, svak frem og tilbake bevegelse, og mange andre bevegelser. Det er viktig at du øver deg på disse bevegelsene på livløse objekter før du begynner å bruke dem på en partner. Selv om det kan se lett ut i begynnelsen, kan det å treffe riktig med en Flogger være vanskelig – og hvis du ikke treffer riktig på riktig sted, kan det lett bli farlig for rumpen din under utøvelsen. Det er rekommandert at du begynner med en mild Flogger – som er for eksempel laget av pels – for å perfeksjonere Flogging teknikken din.

Hvordan ta ting videre ?

Hvis du ønsker å krydre opp Floggingen litt mer, kan du utforske forskjellige typer og lengder på Floggere. Begynn med faux pels floggere (som er de mykeste og letteste), og så gå videre til semsket flogger. Derfra kan du prøve deg på skinn (som kan svi litt mer) i tillegg til andre unike materialer. Det finnes til og med flogger som er laget av kjetting og piggtråd!

LES OGSÅ : Utstyr: Spanking Paddle