bdsm-lek

7.Myte: Svart Skinn er en Påkrevd Uniform Innen BDSM

7. Myte: Svart Skinn er en Påkrevd Uniform Innen BDSM

Selv om mange som utøver BDSM liker svart skinn og ser på det som et symbol for kink, i tillegg til å ære den lange historien til BDSM samfunnet, er det langt fra påkrevd for å være kinky.

Hvis du noen gang skulle møte opp på ett kink-vennlig arrangement – og jeg oppfordrer deg til å gjøre det siden det kan være veldig lærerikt i tillegg til å være gøy – vil du garantert se mye svart skinn, men du vil også se alt fra pastell lateks til dyre dresser.

Med det sagt, så finnes det et skinn samfunn. Dette samfunnet er en respektert del av BDSM samfunnet takket være deres lærerike system og gavmilde pengeinnsamlinger, men de representerer ikke en påkrevd uniform (selv om noen uniformer kan være skikkelig sexy…)