bdsm

Dagligdagse Perversiteter

Hva det er

Hvem sa at hver slag-leketøy må komme fra en sex butikk? Ingen! «Perversiteter» er det vi kaller vanlige husholdningsartikler som vi kan gjøre til «perverse» sexleketøy. I dette tilfellet finner vi ting som kan brukes til spanke redskaper! Tenk kjøkkenutstyr eller selv vanlige pappesker! Bare være villig til å si farvel til din perversitet. Som det viser seg, kan en rekke vanlige husholdningsgjenstander gå i stykker når brukes utenfor sitt formål – som når du spanker en partner som fortjener litt straff. Vanlige perversiteter inkluderer hårbørster, spatler, tresleiver, aviser og mer.

Hvordan det føles

Hvordan perversiteter føles avhenger i stor grad av hva det er. Siden de fleste av disse husholdningsartikler aldri ble laget for å bli dasket mot huden, er det sannsynlig at de fleste av opplevelser vil falle på «den smertefulle» siden av spekteret. Sørg for å ta ting forsiktig inntil dere to har funnet ut hvordan den aktuelle perversiteten føles.

Hvordan bruke det

Siden følelsen fra hver perversitet varierer ut fra hva det er, bør du begynne forsiktig. Jeg anbefaler å spanke deg selv på toppen av lårene for å få et godt inntrykk av hvordan utstyret føles på ulike intensitetsnivåer. Når du vet det, kan du bruke det på partneren din. Sørg for å starte forsiktig og gradvis øke intensiteten ettersom du og partneren din finner ut hvor mye smerte ditt leketøy kan gi.

Hvordan ta ting videre

Se om du kan finne noe lett knuselig rundt i huset som du ikke har noe imot å ødelegge. Det kan være mye moro å knuse noe over din partner! (Igjen, bare være veldig forsiktig når det gjelder å øke intensiteten gradvis for å sikre at du ikke presse partneren din for langt.)

Nå som du forstår alle de grunnleggende slag-lekene der ute, kan du gå ut og klaske dine partnere på hvilken som helst måte du vil!